Ryżowy makaron koszerny, odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej. Prosty skład, najwyższa jakość i najlepszy smak, po prostu włoski makaron
BIO makaron ryżowy z quinoa i kalafiorem penne z pełnoziarnistej mąki ryżowej stanowi bogate źródło błonnika. Jest lekkostrawny a jednocześnie sycący. Makaron rurki z brązowego ryżu i mąki quinoa to produkt bezglutenowy, posiada certyfikat koszerności. Czas gotowania: 6 minut.
masa netto: 250 g
składniki: mąka z ryżu brązowego* 90%, kalafior* 5%, quinoa* 5%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100 g:
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.