Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Kosmetyki naturalne » Olej Inca Inchi 50 ml Etja
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Hity sklepowe
Olej ze słodkich migdałów 50 ml Etja

Olej ze słodkich migdałów 50 ml Etja

20,00 zł
Cena detaliczna:  20,00 zł   Cena jednostkowa:  400,00 /L Olej ze słodkich migdałów jest przeznaczony do pielęgnacji cery suchej, wrażliwej i dojrzałej. Bardzo dobrze nawilża, a przy tym szybko się wchłania i nie powoduje uczucia tłustości. Jest odpowiedni…
Omułek zielonowargowy 150 kaps Sanct Bernhard

Omułek zielonowargowy 150 kaps Sanct Bernhard

85,00 zł
Naturalne wsparcie dla stawów i chrząstki stawowej - kapsułki z omułkiem zielonowargowym 500mg Ze względu na swoją unikalną kombinację składników aktywnych wspomaga likwidację obrzęków, stanów zapalnych , a wszystko to bez jakichkolwiek skutków ubocznych.…
Kontakt
  • Dary Zdrowia - Przedsiębiorstwo Handlowe XYLIA Andrzej Ceranowski
  • tel. 504 800 612
    e-mail: sklep@daryzdrowia.pl
    e-mail: biuro@daryzdrowia.pl
    Punkt Kontaktowy: sklep@daryzdrowia.pl
    NIP: 851-108-16-82
  • E-mail:sklep@daryzdrowia.pl
  • Telefon504-800-612
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek :9.00-18.00 sobota: 10.00-16.00 niedziela: nieczynne
Statystyka
  • Ilość produktów: 778
  • Ilość kategorii: 97
  • Ilość promocji: 0
  • Ilość nowości: 14
  • Aktualnie klientów na stronie: 18
  • Sklep działa od: 24-10-2015
Olej Inca Inchi 50 ml Etja

Olej Inca Inchi 50 ml Etja

Etja

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Stan magazynowy: 2 szt.

Cena: 31,00 zł

( 0,62 zł / 1 ml)

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

OLEJ INCA INCHI /Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil/
Nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z orzechów rośliny Sacha Inchi rosnącej w Peru. Bogactwo kwasów tłuszczowych, takich jak kwas omega-3,6,9, a także witaminy A i E, uelastycznia skórę redukując zmarszczki oraz kurze łapki wokół oczu. Posiada właściwości ochronne spowalniające procesy starzenia się skóry, a przyspieszające znikanie rozstępów i cellulitu. Może być stosowany jako oliwka na wypadające włosy, krem pod oczy, reduktor blizn i przebarwień lub filtr UV. Przeznaczony dla skóry suchej, wrażliwej, alergicznej i atopowej oraz skóry dzieci.
UWAGA! W przypadku chorób, takich jak: egzema, łuszczyca, atopowe zapalenie skóry czy też trądzik, olej powinien być stosowany przy zachowaniu szczególnej ostrożności, bowiem naturalne pochodzenie składników może okazać się niesprzyjające skórze.

SPOSÓB UŻYCIA:

  • stosować bezpośrednio na skórę - delikatny olej do nawilżania skóry zwłaszcza w okresach letnich,
  • pielęgnacja okolic oczu,
  • pielęgnacja skóry podrażnionej słońcem,
  • dodatek do kremów i balsamów,
  • masaż,
  • pielęgnacja włosów zniszczonych stylizacją i farbowaniem,
  • delikatna kąpiel nawilżająca z przeznaczeniem dla alergików - do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody dodać 10 ml oleju (ok. 20 naciśnięć pompką dozującą). Kąpać się 15-20 minut.

POCHODZENIE
Ameryka Południowa

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Aktualności

Sklep internetowy shopGold
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu